FSR-Hungary FSR-Hungary FSR-Hungary
FSR-Hungary
Fusion-3
Elkészültem a tavalyi modell modifikációjával.A fedélzeten a rezonátorcső burkolat változott.A modell alján a támasztó ék hosszabb lett és a súlypontot előrébb hoztam. Erre a megállapításra a tavalyi év utolsó hazai versenyén jöttem rá, mivel már a modell nagyon rosszul úszott. Ez a rossz irány az én hibám volt mely négy versenyen keresztül keserítette az életemet. Ez a két változtatás jelentősen javította a hajó úszási és stabilitási tulajdonságait.Remélem elég lesz a levegőbeömlők keresztmetszete.

A rezócső burkolata.

Állítólag ennek a csőnek nagyobb a nyomatéka.

A rezócső felfogatása.A VB. után és már talán ott is beszélgettünk Kis Pista barátommal a fogaskerék áttétel hasznáról vagy haszontalanságáról, ki tudja?! Aztán arra a megállapodásra jutottunk, hogy ha sebességben nem is, de talán a hossztengely körüli forgatónyomatékban lehet benne valami. Illetve egy próbát megér, ha már úgy is építek egy új modellt. Ezt természetesen úgy készítettem el, hogy a motorágy kiemelésével már készen is van a csere a direkt hajtásra.És elkészült az áttételes motorágy.

A másik oldalról a látvány.

Szerencsére befér a burkolat alá.

Az orgonasípok az olajzó csövek. Csak egy helyen!

A rádiótér is egyre jobban tisztul.Azt, hogy milyen sikerrel működik majd a "rendszer" csak a teszteken tudjuk meg. Terveim szerint még áprilisban megúsztatom a modellt. Nem szeretném, ha először az első versenyen Orosházán érne vizet a hajó.
Csak egy kis plusz információ, hogy egy nappal előbb készült el Lubos barátom új 3,5-es modellje is. De náluk tegnap még havazott úgyhogy Ő is várja a jó időt velünk együtt.Lubos új modellje.FSR-Hungary
Copyright © 2009 fsr-hungary.hu
Webdesign: Kapócs Gábor, Email: gabba84 (kukac) gmail (pont) com